Gezichtsbehandeling

Heerlijk ontspannen

Wij bieden onderstaande behandelingen aan

 • HIDROACTIVE
  Speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de normale tot droge huid. De beschermende en hydraterende eigenschappen aangepast aan uw huidtype, activeren de natuurlijke afweerfuncties van de normale huid en vullen het tekort aan bij een droge huid.

 • VITALIZING
  Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid. De huid is geen uitzondering op deze regel en heeft daarom haar vitamine nodig om energie en vitaliteit te behouden. De vitalizing behandeling zorgt ervoor dat de essentiële bouwstoffen die de huid nodig heeft, weer voorradig zijn. Deze behandeling zal helpen bij het verbeteren, beschermen en herstructureren van de opperhuid. De huid ziet er direct minder vaal en vermoeid uit.

 • AQUAWEAR
  Is een behandeling om de vochtarme huiden te behandelen. Met name acné, rosacea en gevoelige huiden reageren hierop. De huid hersteld de natuurlijke schoonheid dankzij een complex dat het proces van de natuurlijke hydratatie stimuleert.

 • VITAMINE C
  Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Dit collageen is nodig om de huid te verstevigen.
  Vitamine C kan acne en pigmentvlekken verminderen en werkt bij rosacea.
  Ook is vitamine een antioxidant en zorgt dat de UV schade beperkt blijft.

 • URBAN zuurstof behandeling
  Luchtvervuiling is een van de belangrijkste problemen dat een sterke invloed heeft op onze huid. De producten met actieve ingredienten functioneren als een krachtig schild om de barriërefunctie van de huid te beschermen tegen vervuiling en schadelijke deeltjes van buitenaf. Het immuunsysteem van de huid wordt versterkt en de schoonheid en jeugd wordt hersteld.

 • PEPTIDE
  Onze huid krijgt veel te verduren waardoor de huid haar strakheid en dichtheid verliest. Hierdoor onstaan de eerste tekenen van veroudering. Om dat te voorkomen is de peptide een prachtige behandeling die een langdurig liftend effect heeft. Deze intensieve anti-age behandeling verbeterd de spankracht van de huid, stimuleert het herstel van de natuurlijke elasticiteit en stevigheid,vermindert rimpers en heeft een langdurig effect.

 • HYALURON
  Geschikt voor de huid met tekenen van veroudering. Hyaluronzuur heeft een hoog- en laagmoloculair gewicht. Deze zijn in staat om dieper in de huid te dringen en houden daar de watermoleculen langduriger vast Hersteld de vochtbalans in de huid. De dikte en zachtheid van de huid en de soepelheid wordt positief beïnvloed. Fijne rimpels worden hersteld.

 • CELL VITALE ANTI-AGE
  Een behandeling op basis van stamcellen van de Zwitserse Uttwiler Spatlauber appel. Vitaliseert, regenereerd, beschermt de huidcellen en gaat het verouderingsproces tegen. Tevens is het een fantastische antioxidant en gaat pigmentstoringen tegen.

 • REGENERATIE ABSOLUE
  Deze behandeling herstelt de huid, geeft de huid meer energie en pakt huidveroudering aan. De regenerating Absolue-lijn, met een verhoogde combinatie van werkstoffen helpt de huid herstellen en bevordert het vernieuwen van de huid door de aanmaak van collageen en elastine vezels te stimuleren.